garantie

GARANTIE 100%

Dacă nu ești mulțumit, îți dăm banii înapoi!
transport rapid

TRANSPORT RAPID

Livrăm produsele cât ai spune: Lenjerii!
comanda telefonic

0727 000 022

COMANDĂ TELEFONIC

cumpara-rounded-ico-bk-ferm

ALCA TEXTILE PROD a luat naștere în urma implementării proiectului Valoris la nivel național.

Rolul societății ALCA TEXTILE PROD SRL, structură de economie socială, este de a creea locuri de muncă și de a dezvolta economia locală.

SC ALCA TEXTILE PROD SRL a fost înființată în data de 28.05.2015, în cadrul proiectului Valorificarea oportunităţilor de inserție pe piaţa muncii pentru grupurile vulnerabile, prin integrarea în Intreprinderi Sociale VALORIS”, Axa Prioritară nr. 6 – “Promovarea incluziunii sociale“ – POSDRU/168/6.1/S/144616.

Prin semnarea contractului de parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB), Asociația Matvei-Nicolescu a implementat cu succes acest proiect, în urma căruia a înființat structura de economie socială Alca Textile Prod.

In paralel cu înființarea structurii de economie socială, Asociația Matvei-Nicolescu a organizat cursuri de formare profesională pentru croitori.

Oamenii dintr-o zonă dezavantajată au fost liberi să profite de această oportunitate de a se implica și de a participa la acest curs de formare profesională. Cei care au absolvit cursul cu succes, dobândind diploma de calificare profesională în meseria de croitor, au fost angajați de către Alca Textile Prod.

Drept urmare, prin dezvoltarea acestei structuri de economie socială (SES), vom crește și numărul locurilor de muncă din zona Topalu, jud. Constanța. Cei care, pe viitor, ne vor solicita colaborarea și distribuirea produselor noastre vor ajuta indirect la dezvoltarea noastră și, totodată, la asigurarea unor noi locuri de muncă pentru cei nevoiași.

Compania care administrează acest magazin online este ALCA TEXTILE PROD SRL.

Produse:

LENJERII DE PAT

shop now

PROSOAPE

shop now

HALATE DE BAIE

shop now

PERNE DECORATIVE

shop now

COVOARE

shop now